Стара Загора ще се превърне за седма година в столица

...
Стара Загора ще се превърне за седма година в столица
Коментари Харесай

Празник на музиката и пивото в Стара Загора

Стара Загора ще се трансформира за седма година в столица на бирата за всички фенове на страхотната музика, качествените бири и мезета, които обичайно трансформират " Beerфестът " в мотив за шерване и добре прекарано време с близки и другари. Изданието за 2022 година ще се разгърне от 31 август до 4 септември, като подари на жителите и гостите на града на липите незабравими преживявания с обичани български и задгранични шлагери, изпълнени онлайн на откритата сцена в парк " Загорка ". Както и до момента, входът на " Beerфестът " ще бъде свободен. За тазгодишното издание уредниците от община Стара Загора и пивоварна " Загорка ", с изключение на богато музикално шоу с тематични вечери, са подготвили и доста изненади. Планират се специфични интензивности, свързани с честването на 120-годишния празник на пивоварната, научи ДУМА от уредниците.
Музикалната стратегия ще е изпълнена с най-различни стилове музика във всяка от петте вечери. Първи на сцената ще се качат Керана и космонавтите, Орлин Павлов и Веселин Маринов. Хип-хоп почитателите ще бъдат зарадвани с осъществявания онлайн от WOSH MC, СЕКТА, DJ Stevie G & Stanchika, брейк денс групировката " No Name Crew ", F.O. & PEEVA, Billy Hlapeto & D3MO. Третата вечер ще бъде с присъединяване на Overground Brass Band, Мери бойс бенд и Риа, Тони Димитрова, която извънредно ще изпее новите си шлагери. Специално място в програмата намира и рок жанрът, който ще открият Second To None и RockStage, последвани от D2 и SEVI & Джони Джоели. Последната вечер, отдадена на българския фолклор и етно музиката, ще е запаметяващ се край, в който публиката ще пее под звездите, дружно с " Дийп зоун проджект ", Богдана Петрова, Деси Добрева и Лудо младо бенд.
Специална автобусна линия ще бъде обезпечена за гостите на фестивала в поддръжка на виновната консумация под наслов " Когато шофираш, в никакъв случай не пий ". За да опази поляната в парк " Загорка " чиста и да насърчи преработването, обичайна самодейност " Бира за боклук " ще награждава с освежаващо питие всички, които се включат в идеята.

Последвайте или харесайте вестник " ДУМА " във ФЕЙСБУК --> <--

Споделяйте нашите изявления.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР