Стара Загора ще приеме Купата на България при жените, като

...
Стара Загора ще приеме Купата на България при жените, като
Коментари Харесай

Атракции и разширяване на географията за Купата на България при жените

Стара Загора ще одобри Купата на България при дамите, като шампионатът ще се състои от 20-и до 23-и декември в локалната зала „ Иван Вазов “.

Право на присъединяване имат първите шест тима след привършване на първия полусезон в НВЛ-жени, надлежно Марица, ЦСКА, Левски, Берое (Стара Загора), Раковски (Димитровград) и Славия.

Надпреварата е изтеглена по-рано, предвид на идните интернационалните изяви през идната 2018 година и семейството на страната ни на Световното състезание за мъже, разясни през днешния ден в Пресклуб България вицепрезидентът на федерацията Любо Ганев.

Той и маркетинг мениджърът на Еfbet Емил Кънев оповестиха продължение на съдействието на двете страни за второто следващо издание на конкуренцията.

Спонсорът от бетинговата компания ще обезпечи чек от 5000 лв. за победителките, ще има и изненади за публиката. Зрителите ще се радват на богата шоу стратегия по време на мачовете, каквато е международната наклонност. Това ще накара хората да си купуват билети, защото даже техният обичан тим да загуби, те ще са удовлетворени от заниманието, разясни още Любо Ганев.

"Избрахме Стара Загора за хазаин на шампионата за Купата, тъй като разширяваме географията на волейбола. Популяризирането на спорта, изключително измежду децата, е приоритет в политиката на Българска федерация по волейбол “, акцентира вицепрезидентът на централата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР