Стара Загора. С концерт на открито на Военния духов оркестър

...
Стара Загора. С концерт на открито на Военния духов оркестър
Коментари Харесай

Община Стара Загора: Навършват се 20 години от създаването на Втора Тунджанска механизирана бригада

Стара Загора. С концерт навън на Военния духов оркестър ще стартира програмата за празника на Втора Тунджанска механизирана бригада. Тя е отдадена на 20-годишнината от основаването ѝ, която се навършва на 1 септември 2018 година Това оповестиха от пресцентъра на Община Стара Загора . Концертът ще се организира на 28 август 2018 година от 10.00 ч. в парк „ Пети октомври ” в Стара Загора, където ще се организира и гвардейски театър с въоръжение от военнослужещи от 31-и механизиран батальон – Хасково.
Във връзка с годишнината от основаването на бригадата на 29 август 18 година в парк „ Артилерийски ”, от 10.00 ч., ще се проведат показ на въоръжение и техника и проява по пречистване на постройка с персонален състав, техника и реплика от военнослужещи от 38-и механизиран батальон – Стара Загора. С проява на бойни качества ще се изявят и военнослужещи от 42-и механизиран батальон – Ямбол.
На 4 септември 2018 година, от 10.30 ч., на Античния конгрес „ Августа Траяна ” ще се организира церемониален строй с молебен за здраве на военнослужещите и техните командири. Ще бъдат прочетени заповеди за награждаване по случай празника на бригадата.
За мероприятията на 4 септември са поканени президентът, министърът на защитата, регионалният шеф, кметът на Стара Загора и други

Още военни вести четете в профилираното издание на Фокус - " Военни вести ".
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР