Стара Загора. Предсрочни парламентарни избори не стоят на дневен ред.

...
Стара Загора. Предсрочни парламентарни избори не стоят на дневен ред.
Коментари Харесай

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов в Стара Загора: Предсрочни парламентарни избори не стоят на дневен ред

Стара Загора. Предсрочни парламентарни избори не стоят на дневен ред. Ангажиментът ни е за четиригодишен мандат. Това съобщи заместник-председателят на ГЕРБ и ръководител на ПГ на партията Цветан Цветанов пред повече от 160 участници в Регионалната политическа академия на ГЕРБ – Стара Загора, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Форумът се организира на Старозагорските минерални бани и събра на едно място всички кметове, зам.-кметове и общински съветници от ГЕРБ в Старозагорска област.
„ Управлението на локалната власт и на страната е с помощта на поддръжката, която сме получили от хората “, уточни Цветан Цветанов. Той добави, че са направени положителни екипи по места, с цел да се натрупа оня потенциал, който през днешния ден ни отличава от останалите партии. “Политическите ни съперници считат, че внушенията и свадите ще им донесат повече политически дял, а по този начин се губи доверието на хората в политиците “, съобщи зам.-председателят на ГЕРБ.
По думите му към 1 000 са извършените мероприятия, свързани с председателството. „ Стараем се през това време да подобрим политическата просвета. Силата на председателството е, че ще се даде справедлива оценка за водачеството на Борисов, ще е и оценка към всички администрации, ангажирани в процеса “, изясни Цветанов и добави, че през последните години популизмът на всички места взема връх. „ Ролята на кметовете, общинските съветници, министрите и депутатите е доста значима. Те би трябвало да изясняват на хората какво сме създали и постигнали през последните години, с цел да не позволим популизмът да надделее “, сподели още той.
„ В ГЕРБ сме виновни, демонстрираме забележими резултати и имаме триумфи в локалната власт. Всички знаем по какъв начин изглеждаха преди Стара Загора и Казанлък и по какъв начин са изменени през днешния ден от Живко Тодоров, Галина Стоянова и техните екипи. Хората им повярваха и не сгрешиха. Нека не чакаме последния миг за идните локални избори “, прикани Цветанов. Той добави, че има места, където са подготвени с претендентите за идните следващата година локални избори, както и с част от листите за общински съветници.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР