Стара Загора потъна в прахоляк заради ремонтни дейности.Жителите на Стара

...
Стара Загора потъна в прахоляк заради ремонтни дейности.Жителите на Стара
Коментари Харесай

Старозагорчани: Градът е за евакуация, това е истински ад! СНИМКИ

Стара Загора потъна в прахоляк поради ремонтни действия.

Жителите на Стара Загора са възмутени заради шум от тежка техника и щедро количество прахоляк. Това ги предизвика да изразят недоволството си в обществената мрежа Facebook.

Прахолякът е покрил улици, тротоари и коли като в пустиня, а старозагорчани са безапелационни, че това е неприемливо да се случва.

" Децата ни дишат всичкия този прахуляк! " Августа Траяна " докога ще е в това положение? И освен тя. Толкова прахуляк и нечистотия се подвига след ремонтите ", написа сърдит жител. Коко Иванов е споделил фотоси, които демонстрират в какво положение се намира градът. На фотосите виждаме покрити от прахуляк коли и кратери по пътното платно.

Друг гражданин на града също изрази неодобрение: " Не можем да дишаме, само че споделиха, че няма запрашаване, тъй че съм спокоен. Благодарим на Дирекция " Транспорт, непорочност и екология " към Община Стара Загора, и като цяло на Община Стара Загора, че по този начин интензивно се грижат за здравето на целия град! ", написа Георги Касабов.

Касабов е безапелационен, че облаците прахуляк ще причинат " постепенно ликвидиране на цялостен град ".

" Отвратително е! Не знам хората с астма и други белодробни болести по какъв начин се оправят, тъй като за здрав човек е мъчно ", коментира Таня Димитрова.

" Приличаме на Украйна и без да ни бомбардират ", прибавя Валенти Я.

Петя Колева пък предложи жителите на Стара Загора да бъдат освободени от налози тази година - точно поради основаното стеснение от ремонтните действия в града. " Мечтите са безвъзмездни ", отговори й Геномир Ганчев.





Снимки: Николай Бакърджиев, Георги Касабов, Коко Иванов
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР