Стара Загора. По проекта Дигитален гараж“ Google и SoftUni Digital

...
Стара Загора. По проекта Дигитален гараж“ Google и SoftUni Digital
Коментари Харесай

Стара Загора: В града ще се проведе кампания за безплатни дигитални обучения

Стара Загора. По плана „ Дигитален гараж “ Гугъл и SoftUni Digital провеждат безвъзмездни образования в града, с поддръжката на Община Стара Загора. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Семинарите ще се проведат на 5 юли и на 26 юли в залата на Международен юношески център от 17.30 часа.
Специално подготвени от Гугъл консултанти ще водят семинарите и самостоятелните съвещания. Те ще се концентрират върху опциите, които цифровият свят дава и ще образоват представители и притежатели на дребни и приблизително огромни компании, както и всички искащи да обогатят цифровите си умения в потреблението на онлайн принадлежности за напредък.
Гугъл има за цел да образова 15 000 души от дребни и междинни предприятия до края на годината.
„ Дигитален гараж “ е стратегия, която оказва помощ на хората да подобрят цифровите си умения гратис. Програмата предлага онлайн и офлайн образования, основани от Гугъл, които способстват за разрастването на бизнеса онлайн, следвайки лично движение и посредством гъвкави и персонализирани уроци.
Кампанията в България започва през месец май 2018 година и ще продължи до края на 2018 година
Според основателите на плана онлайн наличието е значимо за дребните и междинни бизнеси, тъй като 70% от хората в България употребяват интернет за персонални цели, 55% от хората в България употребяват смарт телефон, 48% от хората, които употребяват интернет, пазарят онлайн, а 56% от тези, които употребяват интернет, съпоставят услуги и артикули онлайн преди покупка.
Регистрация за присъединяване в семинарите се прави на формалната страница на „ Дигитален гараж “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР