Стара Загора. Пилотно представиха в Стара Загора платформата Bulgaria wants

...
Стара Загора. Пилотно представиха в Стара Загора платформата Bulgaria wants
Коментари Харесай

Представиха пилотно в Стара Загора платформа, целяща завръщането на българите у дома

Стара Загора. Пилотно показаха в Стара Загора платформата Bulgaria wants you (България те иска), изпълнявана от Сдружение „ ДНК “. Събитието събра в зала „ П. Р. Славейков “ десетки представители на бизнеса в района, разнообразни локални и държавни институции, общински съветници и медии. Това оповестиха от пресцентъра на Община Стара Загора .
Презентацията на плана води Андрей Арнаудов, прочут като ефирен водещ и продуцент. „ Започваме от Стара Загора, тъй като виждаме бързия ритъм на развиване в общината “, сподели при представянето на платформата Арнаудов. Той благодари за поддръжката на Община Стара Загора и кмета Живко Тодоров, както и на Конфедерацията на работодателите и индустриалците и нейния ръководител за района Стефан Шоселов.
„ Приветствам самодейността, която реализирате. Подкрепата на институциите ще бъде значима, изключително при акомодацията на фамилии, които дълго са живели зад граница “, сподели по време на събитието и зам.-кметът Иванка Сотирова.
Инициативата Bulgaria wants you събира в едно видео визитки на българските градове, представящи техния обществен и стопански профил, както и опциите за професионална и персонална реализация. Стремежът на екипа на плана е да бъде показана смяната на другите места у нас, с което да се разкрие капацитета на страната и да върне българите от чужбина. Идеята е палтформата да дава информация за и от работодатели, детайлности за другите детски и образователни заведения, както и да указва административна помощ.
„ Нашият град е атрактивен и перспективен за бизнеса “, акцентира ръководителят на КРИБ – Стара Загора Стефан Шоселов. Той добави, че взаимоотношението сред институциите, бизнеса и просветителните структури ще способства за привличане и основаване на фрагменти.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР