Стара Загора. Общината, Центърът за подкрепа на личностното развитие (ЦПЛР)

...
Стара Загора. Общината, Центърът за подкрепа на личностното развитие (ЦПЛР)
Коментари Харесай

Стара Загора: Обявяват третото издание на конкурса „Писма до себе си“

Стара Загора. Общината, Центърът за поддръжка на личностното развиване (ЦПЛР) и Народното читалище „ Николай Лилиев - 2005 “ афишират трето издание на Националния книжовен конкурс „ Писма до себе си ”. Това оповестиха от пресцентъра на Община Стара Загора . Темата на състезанието е обвързвана с метода, по който децата и младежите възприемат себе си и мястото си в окръжаващия ги свят. Тя може да бъде създадена с цялата независимост и просторност на въображението. Епистоларната форма не е наложителна.
Като в състезанието могат да вземат участие деца и младежи в две възрастови групи: от 7 до 13 години и от 13 до 20 години. Конкурсът е книжовен. В него може да се взе участие с до три стихотворения или едно есе (кратък роман с размер до 3 страници). Текстовете би трябвало да бъдат подписани с имената на участника и с данни за контакт – адрес, години, учебно заведение, ЦПЛР, книжовен клуб, ръководител/ преподавател, телeфон. Те би трябвало да бъдат принтирани в три екземпляра и да се донесат или изпратят на адрес: Стара Загора - 6000, ул. „ Захарий Княжески ” №71, ет. 3, ЦПЛР - за литературния конкурс.
Копие от текстовете би трябвало да се изпрати и на имейл - [email protected] в атачмънт, шрифт Times New Roman, 12 pt. В текста на имейла също би трябвало да бъдат посочени данните на участника.
Крайният период за изпращането на творбите за състезанието е 31 март. Отчитане на състезанието и награждаване на спечелилите е на 19 април.
Присъждат се по три награди в двете възрастови групи и поощрения и една специфична премия за най-добре показал се участник от Стара Загора.
Наградите се обезпечават от Община Стара Загора, НЧ „ Николай Лилиев – 2005 ” и спонсори. Наградените произведения ще бъдат оповестени в особено издание „ Литературен лист ” и оповестени на страницата на ЦПЛР във Facebook и уеб страницата на Община Стара Загора.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР