Стара Загора. Общината и Център за подкрепа за личностно развитие

...
Стара Загора. Общината и Център за подкрепа за личностно развитие
Коментари Харесай

В Стара Загора започва четвъртият конкурс „Моят празник“

Стара Загора. Общината и Център за поддръжка за личностно развиване (ЦПЛР) провеждат четвъртото издание на Национален конкурс за рисунка „ Моят празник “. Това оповестиха от пресцентъра на Община Стара Загора . Целта на уредниците е да се даде опция за изява на креативните заложби на децата и учениците, както и да се подтиква техният интерес към обичайни, национални, фолклорни и фамилни празници в България. В миналогодишното трето издание на състезанието участваха над 500 рисунки от цяла България.
В състезанието могат да вземат участие деца от учебни заведения, школи и извънучилищни звена. Той се организира в две възрастови групи 7-10 години и 11 – 15 години и е самостоятелен. Всеки участник може да показа до две произведения в съответната възрастова група. Жанровият обсег е живопис, графика, а материалите и техниката – по желание. Формат на творбите би трябвало да е 35/50 см (без паспарту).
Всяка творба би трябвало да съдържа следната информация: Трите имена на създателя, прецизен адрес, телефон и e-mail за връзка, възраст, началник, учебно заведение, школа, извънучилищно звено - прецизен адрес, телефон и e-mail за връзка
Творбите би трябвало да са съпроводени с списък. Крайният период за изпращане и предаване на творбите е 4 ноември 2019 година
Във всяка възрастова група ще бъдат раздадени следните награди: Специална премия на Община Стара Загора, Първа, втора и трета премия в двете възрастови групи, Поощрителни награди. Най-добре представилите се институции и ръководители получават грамота.
С утвърдените от журито произведения ще бъде подредена галерия, която ще се открие на 4 декември 2019 година в зала „ Лубор Байер “. Списък с имената на спечелилите и всички участници в изложбата ще бъдат оповестени на уеб страницата на Център за поддръжка за личностно развиване.
Творбите се изпращат на адрес: За състезанието: „ Моят празник “
ЦПЛР - СТАРА ЗАГОРА
ул. " Захарий Княжески " 71, ет. 3,
6000 гр. Стара Загора
За информация: тел.042 629062,638698
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР