Стара Загора. Община Стара Загора и Центърът за подкрепа за

...
Стара Загора. Община Стара Загора и Центърът за подкрепа за
Коментари Харесай

Стара Загора: Общината обявява конкурс за изработване на сурвачка и рисунка „Сурва, Весела година“

Стара Загора. Община Стара Загора и Центърът за поддръжка за личностно развиване афишират обичайния конкурс за разработване на сурвачка и рисунка. Това оповестиха от пресцентъра на Община Стара Загора . В него могат да вземат участие възпитаници от І до VІІ клас разграничени в две групи: І група - І - ІV клас и ІІ група - V- VІІ клас. Сурвачките би трябвало да бъдат направени от естествени материали, да носят българската национална традиция и да отразяват умения, умелост и знания за коледните и новогодишни традиции в България.
Рисунките да бъдат във формат 35/50 см (без паспарту) без ограничаване в жанра – живопис и графика. Всеки участник може да показа до две рисунки. Те би трябвало да бъдат съпроводени с информация за трите имена на ученика, клас, учебно заведение, прецизен адрес и телефон. Творбите ще бъдат оценени от умело жури.
Крайният период за изпращане на творбите е 12 декември 2017 година в постройката на Център за поддръжка за личностно развиване на адрес: ул. „ Захарий Княжески ” 71 ет.3. Награждаването на отличените произведения ще се състои на 19 декември 2017 година от 14.00 часа в залата на Центъра.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР