Стара Загора. Несломимият Стилиян Петров става част от звездите в

...
Стара Загора. Несломимият Стилиян Петров става част от звездите в
Коментари Харесай

Стара Загора: Несломимият Стилиян Петров става част от звездите в отбора на Христо Стоичков в града

Стара Загора. Несломимият Стилиян Петров става част от звездите в тима на Христо Стоичков в Стара Загора. Това оповестиха от пресцентъра на Община Стара Загора . Големият български футболист Стилиян Петров също ще се включи в звездния конфликт сред Дрийм тийма на Барселона и тима на Христо Стоичков и другари. Бившият капитан на националния ни тим удостовери, че ще почете Камата и ще взе участие в паметния мач, който ще се организира на 20 септември в Стара Загора.
С присъединението на един от най-великите полузащитници на България публиката на стадион „ Берое “ ще има още веднъж невероятната опция да види в деяние мощното атомно трио Димитър Бербатов - Стилиян Петров – Мартин Петров. Тримата ще се изправят против едни от най-големите митове на испанския гранд, включвайки се в тима на Камата и другари. Участието на Стенли е следващото доказателство, че датата 20 септември ще се трансформира в същински празник за всички футболни почитатели в „ града на липите “.
Събитието „ Дрийм тиймът на Барселона против тима на Стоичков “, част от акцията „ Стара Загора – Европейски град на спорта “, е на 20 септември 2017 година на стадион „ Берое “, гр. Стара Загора. Начало 20:00 часа. Билети за звездния футболен мач търсете в мрежата на Eventim, както и на специфичната каса пред Община Стара Загора. Цена на билетите: от 30 лева до 80 лева
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР