Стара Загора. Навръх Никулден, от 17:30 ч. в Спортна зала

...
Стара Загора. Навръх Никулден, от 17:30 ч. в Спортна зала
Коментари Харесай

Стара Загора: Демонстративен мач по бадминтон ще се проведе в града

Стара Загора. Навръх Никулден, от 17:30 ч. в Спортна зала " Берое " в Стара Загора, ще се организира показателен мач по бадминтон на двойки. Това оповестиха пресцентъра на Общината . На корта едни против други ще застанат сестрите Стефани и Габриела Стоеви и Пламен Михалев и Тихомир Киров. Старозагорските състезатели са европейски първенци на двойки за ветерани, в група 40+, от приключилото в края на септември европейско състезание в Гуадалахара Испания.
Европейските шампионки от Уелва 2018, сестри Стоеви от Хасково, са на рекордното за тях осмо място в международната класация. Те предварително си осигуриха място в заключителния шампионат на най-хубавите в света HSBC BWF World Tour Finals 2018, който ще се организира от 12 до 16 декември в Гуанджоу, Китай, и е с награден фонд 1,5 милиона $.
Габриела и Стефани ще бъдат вторите български представителки на финали в бадминтона. Преди тях Петя Неделчева и съветската ѝ партньорка на двойки Анастасия Руских играха на мастърса през януари 2011 година.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР