Стара Загора. На днешния християнски празник, Успение на Пресвета Богородица,

...
Стара Загора. На днешния християнски празник, Успение на Пресвета Богородица,
Коментари Харесай

Стара Загора: ГЕРБ – Казанлък реновира спирка в гр. Шипка, превърна я в информационен център

Стара Загора. На днешния християнски празник, Успение на Пресвета Богородица, в гр. Шипка бе открита реновирана автобусна спирка, която се намира в центъра на подбалканското градче, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ. Съоръжението бе възобновено със средства, обезпечени от Политическа партия ГЕРБ и доброволния труд на младежите от казанлъшката конструкция. Спирката е издигната в края на 90-те години на предишния век, като през това време не е била поддържана, което я е трансформирало в неугледно място в центъра на Шипка. Сега тя е актуализирана, с сложена на нея осведомителна карта, потребна както за локалното население, по този начин и за туристите, които посещават района. Картата е на български и на британски език и показва града и територията към него, както и културно-историческите обекти в региона.
„ Днес ние сме се събрали тук, с цел да отбележим Богородичните празници по един прелестен метод, с нови придобивки за Шипка “, акцентира кметът Василка Панайотова. Тя благодари на младежите от ГЕРБ, които са я изненадали прелестно с концепцията за самодейността. „ Дойдоха от сърце, работиха с упоритост и доста възторг, без да се преценяват дали съм от тази или друга партия, акцентира градоначалникът на Шипка и добави - по този начин би трябвало да бъде, тъй като всички сме равни. Хората се разделят единствено на положителни и на неприятни ".
Секретарят на МГЕРБ - Казанлък Виктория Войводова показа, че Шипка е значим исторически град и заслужава доста повече: " Ние се постарахме, за бъдещето развиване на град Шипка имаше потребност от основаването на такова място, където да може да се разпространява самият град, като в това време се популяризират и всички забележителности наоколо до него. "
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР