Стара Загора. Младежки общински съвет - Стара Загора организира антиспин

...
Стара Загора. Младежки общински съвет - Стара Загора организира антиспин
Коментари Харесай

Стара Загора: Младежки общински съвет организира антиспин кампания под надслов „Моето здраве е мое право“ на 14 февруари

Стара Загора. Младежки общински съвет - Стара Загора провежда антиспин акция под надпис „ Моето здраве е мое право “. Това оповестиха от пресцентъра на Община Стара Загора . Тя е част от втория стадий на Националната антиспин акция „ Любовта е по-силна от всичко. Пази я! “ и ще се организира на 14 февруари 2019 година Акцентът на акцията e подложен върху любовта, половото и репродуктивно здраве, толерантността, информираността, традициите и разговора сред хората.
На 14 февруари от 12.00 до 13.30 часа на пешеходната зона от южна страна на Община Стара Загора, младежите ще предложат послания за любовта и виното, блиц викторина, занимателни игри с жителите.
Информационната превантивна акция „ Любовна лотария ” включва разпространяване на особено направени лотарийни билети с облаги: презервативи, осведомителни материали, обятия, валентинки, сърчица, стихотворения за любовта, балони.
В самодейността „ Нарисувай любовта “ всеки може да нарисува част от две платна отдадени на любовта и безвредно полово държание. В особено направено сърце всички искащи могат да си създадат фотография, „ Остави своите стъпки на пътеката на любовта ” включва рисунки на цветни тебеширени сърца, обрисувани по стъпките на разнообразни двойки.
Младежите ще проведат и анкета измежду публиката за заблудите и митовете, свързани със ХИВ/СПИН.
Всеки искащ може да изследва своя ХИВ статус по време на уличната акция в мобилен кабинет за времето и мястото на уличната демонстрация.
От 19.30 часа в Младежки дом ще бъде показана младежка пиеса разнообразена с доста музика „ Грабни любовта ”.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР