Стара Загора. Коледна елха от празни бирени бутилки озари парк

...
Стара Загора. Коледна елха от празни бирени бутилки озари парк
Коментари Харесай

Елха от 680 празни бирени бутилки озари централния парк на Стара Загора

Стара Загора. Коледна елха от празни бирени бутилки озари парк „ 5-ти октомври “ в Стара Загора. Тя ще „ грее “ до 27-ми декември. Това оповестиха от пресцентъра на Община Стара Загора . Иновативната тематична декорация е направена от 680 стъклени шишета и е по самодейност на локалната пивоварна „ Загорка “, с поддръжката на Община Стара Загора и „ Екопак “.
„ Дървото “ блестна в наличието на отрасловия зам.-кмет Красимира Чахова и Ондрей Коуцки, управител „ Загорка “ АД. „ Преди пет години, на това място стартирахме взаимно със „ Загорка “ нашата самодейност „ Бирфест “. Събитието в годините се разви и Градската градина стана тясна за всичките му фенове, то откри своя натурален дом – парка до пивоварната, а тук е време да стартираме новата ни концепция – Коледното дърво, първо и само в България “, показа отрасловият зам.-кмет Чахова.
„ Може би се чудите за какво е от стъклени бутилки? Искаме да напомним, че това е най-природосъобразният материал за опаковка. Купувайки бутилка за многократна приложимост и консумирайки от такава се грижите за природата “, заключи концепцията за „ дървото “ мениджъра на пивоварната Ондрей Коуцки.
От компанията показаха и още една изненада за жителите и гостите на града – против върната празна бирена бутилка, в избрани дни, всеки ще има опция да получи цялостна, която ще има и специфичен персонализиран етикет. Това ще бъде допустимо сред 6-ти и 8-ми, както и сред 13-ти и 15-ти декември. Екипите от коледни елфи ще чакат искащите в петък от 16:00 до 20:00 часа, а в събота и неделя от 12:00 до 20:00 часа.
На тържеството за „ запалване “ на стъклената елха музикален привет със селекция от обичани коледни песни насочиха музикантите от „ Over ground brass band “ и другари.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР