Стара Загора. Кметът на Стара Загора Живко Тодоров получи приз

...
Стара Загора. Кметът на Стара Загора Живко Тодоров получи приз
Коментари Харесай

Отличиха кмета на Община Стара Загора за принос към пътната безопасност

Стара Загора. Кметът на Стара Загора Живко Тодоров получи приз в категория „ Представител на локалната администрация с принос в пътната сигурност “ по време на десетото издание на годишните награди на Българската браншова асоциация по пътна сигурност, оповестиха от пресцентъра на Община Стара Загора . Той бе отличен за стратегическия реформаторски метод при решаването на пътнотранспортните проблеми на територията на общината, както и поредната политика за обезпечаване на безвредна инфраструктура и възстановяване на организацията на придвижването, понижаване на тапите и произшествията. По време на формалната гала в София през днешния ден стана ясно, че поради са взети още и дейностите в посока създаване на кръгови кръстовища, въвеждането на интелигентно светлинно контролиране, системата за видеоконтрол и други индикатори, даващи превес на сигурността както на пешеходци, по този начин и на автомобилисти.

Отличието получи отрасловият зам.-кмет на общината Йордан Николов. Той благодари за оценката на специалистите по отношение на работата на локалната администрация във връзка поредните и дейни дейности за по-качествено транспортно обслужване и сигурност на пътя. Наградата бе връчена от Алекси Кесяков, почетен член на Асоциацията.
По време на церемонията бяха връчени награди в осем категории. На събитието участваха представители на държавната власт, на разнообразни организации и медии.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР