Стара Загора. Искаме повече държава във висшето образование. Нужни са

...
Стара Загора. Искаме повече държава във висшето образование. Нужни са
Коментари Харесай

Драгомир Стойнев, БСП: Искаме да направим първи стъпки за въвеждане на семейно подоходно облагане

Стара Загора. „ Искаме повече страна във висшето обучение. Нужни са промени в просветителния закон, свързани с мандатността на шефовете на учебните заведения. Имаме безконечни шефове “. Това споделиха старозагорци на среща с народните представители от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ по време на разискването на „ Визия за България “, оповестиха от пресцентъра на Народно събрание на Българска социалистическа партия . Те желаеха да се признава за застрахователен стаж времето, в което студентът учи. „ Трябва да се провиснал безлихвени заеми за млади образовани фамилии и безвъзмездни детски ясли за децата им. Учебниците да са безвъзмездни до навършване на 18 годишна възраст на децата “, желаеха още хората. Старозагорци обясниха, че е нужно да се търсят контакти и връзки с диаспорите ни зад граница. Добавиха, че по жизненоважните въпроси за страната, като демографската злополука и сигурността, би трябвало консенсус сред всички партии. Поискаха и промяна в системата на Министерство на вътрешните работи, откакто сме на едно от първите места по битова престъпност.
„ Искаме да създадем първи стъпки за въвеждане на фамилно подоходно облагане. Демографският срив е в действие. Няма война и зараза, а се топим с огромна скорост. Това се дължи освен на ниската раждаемост, а и на емиграцията на младежите “. Това съобщи в Стара Загора зам.-председателят на Българска социалистическа партия Драгомир Стойнев по време на представянето на „ Визия за България “. Той обясни пред старозагорци данъчната политика, планувана от левицата. Наблегна и на политиките, които предлага Българска социалистическа партия за опазването на здравето, при които в центъра е индивидът. Той посочи потребността от ролята на страната във всички сфери.
„ Убеден съм, че старозагорци се интересуват от ориста на България и на своя град. За мен „ Визия за България “ е стратегически документ и фантазия на българина- каква страна желае за в бъдеще “. Това сподели националният представител Георги Гьоков. Той изясни, че левицата упорства за преизчисление на всички пенсии от 1 юли 2019 година Гьоков напомни, че единствено Българска социалистическа партия е правила такова преди години. По думите му Визията е богата със обществени политики.
„ Визията е отворен и надпартиен документ. Всички желаят промяна на модела. Сигурността е политика на отбрана на жителите и гаранция за отбрана на ползите им. Освен битката с престъпността, има обществена и здравна сигурност. Болна нация не може да преодолява провокации “. Това сподели националният представител от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Славчо Велков. Той посочи че има в страната ни доста положителни лекари, само че системата на опазването на здравето е в колапс. „ Мисля, че стигнахме дотук поради търпението. Аз не желая повече да понасям “, безапелационен беше той.
„ Когато започнахме работа по Визията, я започнахме не като чист партиен документ. В нея участваха и препоръките от Българска социалистическа партия, само че и специалисти от Българска академия на науките. Тогава знаехме, че не може повече по този начин. Че е нужна същинска смяна. Опитваме се да предизвикаме спор в страната за бъдещето ни “. Това сподели националният представител от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ и ръководител на икономическата комисия в Народно събрание инж. Петър Кънев.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР