Стара Загора. Градът отново ще е столица на бирата в

...
Стара Загора. Градът отново ще е столица на бирата в
Коментари Харесай

Стара Загора: В града ще се проведе „Beerфестът“ под мотото „Когато шофирате, никога не пийте!“

Стара Загора. Градът още веднъж ще е столица на бирата в дните от 4 до 8 септември. Това оповестиха от пресцентъра на Община Стара Загора . Началото ще бъде обещано на 4 септември от 19.00 часа, а петте дни на събитието ще предложат тематична и богата музикална стратегия, качествено питие и въодушевление.
Петото издание на „ Beerфестът “ ще премине под мотото „ Когато шофирате, в никакъв случай не пийте! “. Кампанията за виновна консумация включва специфична безвъзмездна автобусна линия, която да обезпечи безаварийно прибиране на посетителите на събитието. През всеки от фестивалните дни от 21.00 часа до 00.00 часа през 30 минути ще потегля рейс. Маршрутът му покрива съвсем цялата територия на града, което улеснява оптимално посетителите на емблематичното събитие. За тези, които са решили да дойдат с колите си, е обезпечен безвъзмезден паркинг. Той ще се намира на мястото на някогашния автополигон на ул. „ Радецки “.
За да се резервира чиста и приветлива поляната до пивоварна „ Загорка “, и тази година ще се осъществя самодейността „ Бира за боклук “. Всеки цялостен с пластмасови и кенови опаковки плик, предаден на съответния пункт за разделно събиране на боклуци, ще дава на виновните посетители ваучър за безвъзмездна наливна бира. Повече информация за забавната еко концепция ще бъде давана на място.
„ Beerфестът “ се провежда от Община Стара Загора и „ Загорка “ АД.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР