Стара Загора. Два тролейбуса по линия №2 ще пътуват в

...
Стара Загора. Два тролейбуса по линия №2 ще пътуват в
Коментари Харесай

Стара Загора: Два тролейбуса по линия №2 ще пътуват в Деня на детето облепени със специални послания на деца към възрастните

Стара Загора. Два тролейбуса по линия №2 ще пътуват в Деня на детето облепени със специфични послания на деца към възрастните. Това оповестиха от пресцентъра на Община Стара Загора . Инициативата е на Детска градина №10 „ Светлина “ с поддръжката на Община Стара Загора. Възпитаници на втора група в детското заведение са избрали разнообразни поучения от приказки и са решили точно на 1 юни-Международен ден на детето да призоват хората към творене на положително.
По стъклата на тролейбусите са налепени красиви листове с разнообразни текстове, които предизвикат възрастните да се замислят върху държанието си. „ Изводът е доста елементарен и ще го отгатнеш самичък – с нещо свое е потребен всеки-малък и огромен! “, „ Щом няма съгласие и обща цел, делата без прогрес са дребосъче! “, „ Не бива поради бедите да се отказваш от фантазиите. Напред с победи и със неточности, върви животът ни човешки! “, са единствено част от посланията, които малчуганите насочат към огромни и още по-големи старозагорци.
Родителите също с ненаситност се включиха в самодейността и помагаха при лепенето на текстовете и изображенията на приказни герои и цветя по тролейбусите.
Това е втората акция на детската градина за „ национално помъдряване “. В първата „ Горски джуджета “ се включиха всичките 186 деца от 3 до 7 години. Те се разделиха на шест лъча и сложиха дървени табелки с апели да се опази чист парк „ Митрополит Методий Кусев “.
В празничният ден, децата от „ Светлина “ още веднъж ще бъдат част и от акцията на МЦ “Ин витро Стефанов ” за повече български деца, която се организира на Аязмото.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР