Стара Загора. Десети юбилеен BookCrossing очаква жителите и гостите на

...
Стара Загора. Десети юбилеен BookCrossing очаква жителите и гостите на
Коментари Харесай

Стара Загора: Десети юбилеен BookCrossing очаква жителите и гостите на града

Стара Загора. Десети юбилеен BookCrossing чака жителите и гостите на града. Това оповестиха от пресцентъра на Община Стара Загора. Инициативата ще се организира на 29 юни 2019 година от 11.00 до 13.00 часа в подножието в подножието на парк " Митрополит Методий Кусев ", в пространството над шадраван " Жабките ".
Десетият юбилеен BookCrossing на " Национална бизнес поща " и другари се провежда в партньорство с Община Стара Загора.
Организаторите чакат старозагорци от всички възрасти и посетители на града да се включат в самодейността. Всички те ще имат опция да разменят книги, хрумвания, усещания, да открият нови създатели. В програмата е планувано и присъединяване на старозагорски създатели. Те ще раздават подписи и ще се срещнат в неофициална среда със свои сегашни и бъдещи читатели.
Десетият BookCrossing е в поддръжка на интензивностите, свързани с акцията " Да сприятелим книжките с децата " и с плана " Ваканция, ура ".
Добре пристигнали за присъединяване и поддръжка са всички организации и компании, обичащи и подкрепящи стойностните книги и просвета. При предпочитание за присъединяване с подаяние на книги може да подберете и донесете в редакцията на в. " Национална бизнес поща " или в приемната на омбудсмана Стара Загора Надежда Чакърова-Николова.
Книгите от акцията за замяна, които не доближат до своите читатели в деня на събитието, ще бъдат дарени на читалищните библиотеки в селата от община Стара Загора.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР