Стара моя идея е засилване на президентските правомощия – право

...
Стара моя идея е засилване на президентските правомощия – право
Коментари Харесай

Каракачанов: Последният парламент беше позор

Стара моя концепция е усилване на президентските пълномощия – право на законодателна самодейност, избор на доверие или съмнение към държавното управление. Това сподели в ''Офанзива с Любо Огнянов " водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов. По думите му 45-тото Народно събрание е било ку-ку осъществяване, срам за българската народна власт. "Трябва да се пази националния интерес, а не персоналната полза, образец е нарастването на заплатите на депутатите ", счита той.

Каракачанов показа, че се е свързал с Волен Сидеров, с цел да разбере в какво се състои предлагането му за обединяване и му следва да се запознае с него. Той не счита, че би трябвало да има чистка в целия персонален състав на Министерство на вътрешните работи поради няколко лица, забъркани в търговия с гласове.

Според него има огромна геополитическа борба в Черно море, тя е за сърцето на Европа, а решенията на Путин и Байдън ще бъдат определящи. "Ветото на България е подбудено от това, че районен съд Македония не желае да поправя своята антибългарска политика ", изясни Каракачанов по тематиката с евроинтеграцията на западната ни съседка.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР