Стара измама се завърна у нас. Чрез нея може да

...
Стара измама се завърна у нас. Чрез нея може да
Коментари Харесай

Не вдигайте на тези номера - взимат ви 35 лева на секундата СНИМКИ

Стара машинация се " завърна " у нас. Чрез нея може да ви се усили доста сметката за телефона. Това става, в случай че вдигнете на задграничен телефонен номер, нормално от африканаските страни, или по-малко известни такива.

" Не вдигайте на такива номера. Без да желая подвигнах - едно повдигане 35лв " от сметката " ", предизвести Иван Иванов от Бургас.

Сумата е взета на момента. Не излиза наяве дали при по-продължителен диалог тя ще набъбне, само че няма потребност и да разбирате.

Мъжът е разгласил фотография на въпросния телефонен номер, както и инспекцията на сметката му незабавно след повдигането на телефона. Иван декларира, че е вдигнал, защото работата е обвързвана и с интернационалните позвънявания.



Справка демонстрира, че в съответния случай позвъняването е от Лесото.

Друг опарен декларира, че е блокирал над 30 сходни телефонни номера. Още трима консуматори пък потвърдиха, че им е звъняно от задгранични номера от Африка единствено тази седмица, а също и Таджикистан.

Ако нямате родственици и другари в някоя от тези страни, по-малко известни страни,или работата ви не е обвързана с интернационалните диалози, избягвайте да вдигате!



 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР