Стара четка за зъби е чудесно средство за почистване на

...
Стара четка за зъби е чудесно средство за почистване на
Коментари Харесай

6 интересни начина да използвате старата четка за зъби

Стара четка за зъби е отлично средство за разчистване на труднодостъпни места. Можете да измислите доста други приложения за нея, просто погледнете и помислете.
1.       Почистване на печката
 Прочети това, преди да си купиш електрическа четка за зъби Прочети това, преди да си купиш електрическа четка за зъби
Кариес, зъбна плака, кървене на венците. Тези и други болести на зъбите незабавно ще се появят, в случай че пренебрегнете хигиената си. Въпре...
Ако желаете всички горелки на печката ви да безусловно да светят от непорочност, преминете по повърхността с четка за зъби. Еластичните косъмчета на четката не оставят късмет на упоритите замърсявания. Такова разчистване ще бъде доста по-добро от нормалното измиване с забрадка или гъба.
2.       Фуги за плочки
Ако търкането на фуите от дълго време и безнадеждно е трансформирало нюанса им и не е допустимо да се приказва за ободряване, обстановката може да бъде поправена много бързо. Потопете остарялата четка за зъби в белина, деликатно преминете по всички нечисти места. След това завършете почистването, като избършете всичко с гъба, потопена в чиста вода.
3.       Водните кранове
Филтърът в крана се замърсява с такава скорост и регулярност, че просто нямате време да го почистите. За да премахнете мръсотията, използвайте остаряла четка за зъби и сапунена вода. След това изплакнете добре филтъра в чиста вода.
 Домашни хитрости с четката за зъби – не си заслужава да я хвърляте Домашни хитрости с четката за зъби – не си заслужава да я хвърляте
Когато четката ви за зъби се амортизира, надали се замисляте преди да я изхвърлите в коша за отпадък и да си вземете нова от магазина....
4.       Белези от молив и пастел
Децата доста обичат да рисуват върху всички налични повърхности, без значение дали това е новия тапет или преди малко поставената врата. В резултат на това на най-неочакваните места могат да се намерят ярки рисунки от пастели. Вземете четка за зъби, нанесете малко количество пяна за бръснене и паста за зъби на повърхността и усърдно преминете върху петното. Правете кръгови придвижвания и петното ще изчезне след няколко минути. След това просто избършете непотребния артикул с хартиена салфетка.
5.       Компютърна клавиатура
Много хора употребяват кърпички за премахване на прахуляк и нечистотия, които постоянно се натрупват сред клавишите, само че те са неефективни. Вземете суха четка за зъби и преминете по цялата повърхнина на клавиатурата. След това поставете клавиатурата встрани и деликатно изтръскайте мръсотията.
6.       Ренде за сирене
 Какво ще се случи със зъбите ви, в случай че не сменяте постоянно четката си? Какво ще се случи със зъбите ви, в случай че не сменяте постоянно четката си?
Учени от Манчестърския университет се заели да схванат какво ще се случи, в случай че не сменяме четката за зъби на всеки три месеца. Оказало...
Познатото и потребно кухненско устройство е много мъчно да се почисти от остатъците от сирене, изключително в случай че продуктът бъде оставен да изсъхне. За да отстраните казуса, извадете остатъците със суха четка за зъби и по-късно измийте усърдно всичко в топла вода, като употребявате препарат за съдове.
Ето по какъв начин можете да употребявате към този момент ненужната на процедура четака за зъби.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР