Стар приятел от Кейптаун наскоро ми каза, че не искат

...
Стар приятел от Кейптаун наскоро ми каза, че не искат
Коментари Харесай

Разобличаването на Хамас си струва загубата на приятели

Стар другар от Кейптаун неотдавна ми сподели, че не желаят да се срещат, когато ги посетя идващия месец. Много евреи несъмнено са претърпели това – другар, който резервира безмълвие пред лицето на най-лошото терористично безчовечие в историята на Израел, единствено с цел да укори Израел в обществените медии през идващите седмици.

Загубата на другарства е изтощителна, само че нищо спрямо гледането на сурови фрагменти от кланетата от 7 октомври на прожекция в Лондон, която проведох. Престъпленията, доста от които са снимани от терористите на Хамас, демонстрират човечеството в най-ниската му форма. Разпространителите на непоносим гнет радостно приканват Божието име, до момента в който носят гибел и опозоряване на Неговите създания.

Всяко мнение, което подценява или омаловажава злото на Хамас, е отделено от действителността и няма нищо, което да предложи търсене на мир. Въпреки това някои отхвърлят ​​или слагат под подозрение тези безчовечен дейности. Те ги оправдават или „ изясняват “. Други, като моя другар,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР