Стар хляб с посинял кренвирш срещу пресен джолан с гарнитура.

...
Стар хляб с посинял кренвирш срещу пресен джолан с гарнитура.
Коментари Харесай

Джолани срещу вмирисани кренвирши! Или, защо храната в „Св. София“ е на светлинни години от тази в „Пирогов“

Стар самун с посинял кренвирш против свеж джолан с гарнитура. Има ли място за съпоставяне съгласно вас? Ако предпочитате второто, то при възможен болничен престой ви съветваме да се хоспитализирате в „ Св. София “. Защото в „ Пирогов “ ще получите запарен колбас „ Кучешка наслада “.

Казусът с кетъринга по болничните заведение от дълго време вълнува медиите и нееднократно сме писали по тематиката след сигнали от отвратени пациенти.

Защо се получава по този начин? Обяснението е доста просто. В УМБАЛСМ „ Н. И. Пирогов “, стопанисван от проф. Асен Балтов , храната се доставя от компания „ Мастър-Пик ” ЕАД, до момента в който „ Св. София “ на Мазнейков се обслужва от „ Индекс Трейд 1 – ЛКС “.

Разполагаме със фотоси на храната и от двете лечебни заведения, изпратени ни от пациенти, като сами може да видите галактическата разлика в менюто.

В „ Св. София “ „ Индекс Трейд 1 – ЛКС “ освен предлага същинско месо, огромни пилешки бутчета, джолани и прочие, само че и демонстрира грижа към пациентите, предлагайки им разнообразно хранене, поднесено по галещ сетивата метод.

 

В това на „ Пирогов “ пък постоянно участва изсъхнал самун, остаряло и сухо сирене, а „ потребните протеини “ болните си набират единствено посредством кренвирши и колбаси със подозрително качество.

 

За този „ призрачен сън в кухнята “ „ Мастър-Пик ” ЕАД прибира колосалните 70 000 лв. от „ Пирогов “. И тази храна се предлага както на деца, по този начин и на Ковид заболели и въобще на всички, които почтително си заплащат налозите и хранодена в болничното заведение. Излишно е да споделяме, че 80% от храната отива в кофата за отпадък, защото малко на брой пациенти се прежалват да я вкусят. Очевидно пандемията в огромните държавни лечебни заведения като „ Пирогов “ се употребява за бизнес и лична полза на шефовете от всяко едно перо.

Според вътрешни източници става въпрос за нагла шуробаджанашка скица. Шефът на незабавния институт проф. Асен Балтов се оказва кум на персоналния лекар на Бойко Борисов  – Лъчезар Иванов, разкри .

Именно Лъчо Мозъка е повода професорът да се усеща недостижим и далаверите с храната на пациентите да са надалеч от очите на прокуратурата.

„ Говори се, че някой от върха на „ Пирогов ” е лапнал подкуп от 300 бона, с цел да крепи тази компания за кетъринг, вместо да я изрита с 200 ”, настояват източници на Narod.bg.

                                                                                                                      

Нищо чудно, че кетъринг компании като „ Индекс Трейд 1 – ЛКС “, които оферират храна на ресторантьорско равнище, не са желани в „ Пирогов “…
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР