Стар добър съвет как да си помогнете сами, ако получите

...
Стар добър съвет как да си помогнете сами, ако получите
Коментари Харесай

Инфарктите в студа зачестяват, ако в първите 10 секунди направите това, има шанс да оцелеете!

Стар добър съвет по какъв начин да си помогнете сами, в случай че получите инфаркт: В множеството случаи, когато някой получава инфаркт, той няма хора към себе си. Ако усетите мощна болежка в региона на сърцето и то не бие вярно, чувствате се зле, знайте, че имате единствено към 10 секунди преди да загубите схващане.

Въпреки това тези персони могат да си оказват помощ сами, като се изкашлят с всичката си мощ, пламенно, с повтаряне (много често).

Какво кръвно налягане е обикновено за другите възрасти (ТАБЛИЦА)

В момента, когато усетим удара или мислите, че ще настъпи би трябвало да вземете доста надълбоко мирис и да се изкашляте с всичка мощ, кашлянето би трябвало да бъде надълбоко и дълготрайно, допустимо най-силното, колкото можете, като при изхрачване.

Дълбокото дишане и кашлянето би трябвало да се повтарят на всеки две секунди, без прекъсване, до момента в който не дойде помощ, или до момента в който не почувствате, че сърцето стартира обикновено да бие.

Паническата офанзива се демонстрира като инфаркт

Дълбокото дишане носи О2 в гърдите, а мощната кашлица потиска сърцето и поддържа кръвообращението. Потискане на сърцето оказва помощ да се възвърне естествения темп на сърдечен. По този метод жертвите на сърдечен удар могат да стигнат даже до болничното заведение.

Споделете това на колкото се може повече хора, тази техника избавя животи. Лекарите споделят, че в случай че споделите тази вест с 10 души и тези 10 души не престават да споделят, бъдете сигурни, че сте избавили най-малко един живот, предлага zarata.info.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР