Стар Академи: Бъди звезда! е шоу, което обединява най-добрите ментори

...
Стар Академи: Бъди звезда! е шоу, което обединява най-добрите ментори
Коментари Харесай

Ексклузивно: Стар Академи: Бъди звезда! - Новото Детско Шоу на Вечните песни, Което Ще Завладее Екраните!

" Стар Академи: Бъди звезда! " е шоу, което сплотява най-хубавите ментори от промишленостите на модата и развлекателната промишленост. Фризьори, гримьори и стилисти ще работят с нашите надарени участници, с цел да им оказват помощ да основат паметен облик и да блестят като същински звезди.

Нашият екип от ментори ще даде скъпи препоръки и директиви за поведение пред аудитория и камера, както и за вярното осъществяване на сцена. Те ще споделят своите секрети и опит за триумф, с цел да оказват помощ на участниците да се развият и да се изявят в своята най-хубава форма.

Водещият на предаването е прочут ефирен водещ и артист, който ще бъде на ваше разположение, с цел да ви помогне да се справите с провокациите на изявата пред аудитория и камера. Той ще ви предизвиква и предизвиква да бъдете най-хубавото от себе си.

Финалът на " Стар Академи: Бъди звезда! " е същинска кулминационна точка на участниците, където те ще имат опцията да показват своя пърформанс. Най-добрите от тях ще имат опцията да се изявят в телевизионното предаване " Кой е най? ", което е известно предаване за дребните звезди. Това е вашият късмет да се покажете пред необятната публика и да заблестите като същински звезди!

Ако мечтаете да бъдете звезда, " Стар Академи: Бъди звезда! " е вярното място за вас. Присъединете се към нас и дано дружно открием идната огромна звезда!

Не пропускайте първия епизод на 24 март от 20:00 часа по Евроком. Първата дребна звезда е Екатерина Мутафчийска на 6 години. За нейното вълшебно видоизменение работят: вокалният възпитател Катина Димитрова, топ гримьора Виктория Драганова и цирковият актьор и модел Алисия Нгуен. До нея са и дребните ментори и приятелки от вокална група „ Децата на Катина “, които я поддържат до края. Ще чуете и обичаните песни от предаването.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР