Стъпки, препоръчани от експертиДиванът, като правило, се превръща в място

...
Стъпки, препоръчани от експертиДиванът, като правило, се превръща в място
Коментари Харесай

Kак да почистите сами диваните си

Стъпки, предложени от специалисти

Диванът, като предписание, се трансформира в място за прелестно другарство за всички членове на семейството. Те се настаняват на него, с цел да гледат филми или телевизия, да разискват нещо или просто да се провиснал. Често седят на дивана с питиета или закуски. Също по този начин е обичано място за всичките ни домашни любимци. В резултат на това сред възглавниците и в сгъвките се задържат голям брой трохи, дребни боклуци, скотски косми, а по седалката се появяват даже неприятни и упорити петна. Вероятно от дълго време криете сходни лекета по скъпия си диван без да знаете, че можете да поемете контрола над тях, написа.

Вече знаете, че можете сами да почистите дивана си до искра. За да извършите това, просто следвайте следните указания, предложени от специалисти:
Някои производители на мебели показват на етикетите кои артикули и способи за разчистване са безвредни за съответната тапицерия. Ако няма такова изложение, всяко деяние би трябвало да се тества в зона, която е скрита от погледа.Преди всичко, би трябвало да загреете с пара дивана, акцентират специалисти. За да извършите това, използвайте ръчна парна машина за облекла или ютия с такава функционалност. Парата би трябвало да проникне в тъканта, само че е по-добре да не докосвате тапицерията с ютия. Ако не разполагате с нужното съоръжение в къщата, можете да преминете напряко към идната стъпка.Диванът би трябвало да се почисти с прахосмукачка с мебелна дюза. Ако се разгъва или седалката му е преносима, би трябвало да съберете праха и отпадъците, мкоито са се събрали вътре. Важно е да вървите с приставката компактно по шевовете, по гарнитурата и към копчетата или връзките, в случай че има такива.Ако по дивана има петна и при инспекция на незабележимо място спомагателни петна не са се появили по тапицерията и цветът не е избледнял, нечистите места се третират с течен почистващ препарат за тъкани. Трябва да следвате инструкциите на опаковката. От домашните средства използвайте разтвор от ¼ ч.л. гел за миене на съдове и чаша топла вода. Когато нанасяте продукта, пробвайте се да не намокрите пълнителя на дивана.Накрая диванът може да се третира със спрей за стерилизация на тъкани. Това ще помогне да се отървете от бактериите и миризмата.
Ето че премахването на едно леке не е толкоз комплицирана процедура и нямате опрощение да не го отстраните сега, в който се е появило.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР