Стъпката, която правя с включването ми в парламентарната надпревара, е

...
Стъпката, която правя с включването ми в парламентарната надпревара, е
Коментари Харесай

Маринела Арабаджиева за ФАКТИ: Мога да бъда полезна за възстановяването на туризма

" Стъпката, която върша с включването ми в парламентарната конкуренция, е подбудена само и единствено от желанието ми да бъда потребна в новата политическа конюнктура с опита, който имам от дълги години в действителния бизнес ".

Това съобщи особено за ФАКТИ Маринела Арабаджиева, която влиза в листите на Движение " Заедно за смяната " във Варна и Бургас за парламентарните избори на 11 юли.

" Секторът, в който работим, бе един от най-засегнатите от пандемията през последната година и половина, освен тук, само че и в международен мащаб. В тази връзка считам, че като народен представител от Черноморския район бих била потребна със законодателни начинания за бързото възобновяване на бранша и на стопанската система ни като цяло ", добави тя.

" Само напомням, че в туристическия отрасъл кардинално са ангажирани към 250 000 индивида или 11% от трудовата претовареност у нас, а той формираше към 18% от Брутният вътрешен продукт преди епидемията. Мотивите ми да се кандидатирам е зародилата нужда от смяна на статуквото и политическото задкулисие, което утежни и бизнес средата в последните години.

Всички европейски отчети, както и последният сигнал оттатък океана, потвърждават моята теза. Смятам, че представителството на хората от действителния бизнес в новия парламент ще способства за възстановяване на бизнес средата и ще е поръчител за транспарантното и дейно асимилиране на бъдещите евросредства ", приключи Арабаджиева.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР