Стъпка по стъпка и с надежда за победа без допуснат

...
Стъпка по стъпка и с надежда за победа без допуснат
Коментари Харесай

"Лудогорец" се изправя срещу унгарското препятствие, стоящо на пътя към мечтата

Стъпка по стъпка и с вяра за победа без позволен гол. С тази философия " Лудогорец " приема " МОЛ Види " в първа среща от втория квалификационен кръг в Шампионската лига. Двубоят е довечера от 20.00 часа в Разград.

Мениджърът на българския отличник Пауло Аутуори предизвести, че футболистите му би трябвало да подходят с внимание към мача с унгарците, познати до неотдавна под името " Видеотон ".

От една страна, бразилецът уточни, че няма по какъв начин отсега нататък в шампионата да се чакат гръмки победи, сходни на тази със 7:0 против " Крусейдърс " в предния кръг. От друга, той посочи, че е неправилно тимът му да гледа към третия квалификационен кръг, където е вероятен мач с някой сред " Клуж " и " Малмьо ".

" За нас значим е идващият мач. Момчетата мечтаят да влязат в групите на Шампионската лига, а сред тази фантазия и действителността име едно затруднение, което е " МОЛ Види ". Отборът би трябвало да направи всичко по силите си, с цел да преодолее това затруднение и да се приближи още до тази фантазия ", сподели Аутуори.



Бразилецът даде явен знак, че изисква от играчите си да играят с оптималната централизация във всеки дуел. Той направи съпоставяне с включването на лампа. " Ако непрестанно палите, гасите, палите, гасите, в един миг може да не съумеете да запалите. Няма по какъв начин да сме съсредоточени в Шампионската лига, а в шампионата да не сме. "
" Лудогорец " няма проблеми с контузени футболисти.

Отборът стартира доста добре сезона с четири победи, в които не позволи гол. В дебюта на Аутуори първенците се постановиха с 1:0 против " Славия " и завоюваха Суперкупата. След това пристигнаха триумфите със 7:0 и 2:0 против " Крусейдърс ". В неделя отборът не игра безапелационно, само че потегли с победа с 1:0 против " Етър " към следващата отбрана на купата си в шампионата.

" МОЛ Види " прескочи предния кръг в Шампионската лига с компликации. Унгарците стигнаха до 1:1 и победа с 2:1 в реванша против " Дюделанж ". В шампионата противникът на " Лудогорец " потегли с триумф с 4:0 против " Кишварда ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР