Станция Спортивная на Соколническата линия на московското метро е затворена

...
Станция Спортивная на Соколническата линия на московското метро е затворена
Коментари Харесай

Пожар на станция от московското метро

Станция " Спортивная " на Соколническата линия на московското метро е затворена за пасажери заради пожар , оповестиха от градския департамент по превоза, представени от " Интерфакс ".

Влаковете, които идват от центъра, минават през станцията, без да стопират. Тази информация беше повторена и от отдела в 21:33 ч. московско време (20.33 ч. българско време).

" Пожарът е породен от проблеми с електродвигателя , няма потърпевши пасажери. На мястото работят службите за незабавна помощ и Министерството на изключителните обстановки ", обявиха от Дептранс.

От столичното ръководство за изключителни обстановки оповестиха за Интерфакс, че на гарата е имало пушек. Димът е излизал отдолу под един от вагоните на влака , изравен на гарата. Друг трен стои в тунела и в него няма хора.

По-късно от същия отдел оповестиха, че един от вагоните се е запалил на повърхност от 1 квадратен метър. В 21:05 ч. московско време (20.05 ч. бълг. време) пожарът е сподавен и димът се разсейва.

Станция метро Спортивная в Москве. Сильное задымление. Видимо дым Отечества, который сладок и прелестен, прорвался.
— Leonid Nevzlin (@Nevzlin)
Очевидци оповестяват, че са чули " мощен гърмеж " преди случая .

Пътниците бяха посъветвани да употребяват станцията на МЦ " Лужники " и наземния превоз, както и да наблюдават известията на чиновниците на метрото.

По-рано беше обявено, че " за инспекция на влаковете " е спряно придвижването от " Парка на културата " до " Университета " , а влаковете назад се движат на удължени шпации.

От " Мосгортранс " са отпуснали 40 рейса за пътуването, които ще се движат от " Парка на културата " до " Университета ", като по пътя ще стопират на станциите " Фрунзенская " и " Спортивная " .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР