Становище на Lidl във връзка с публикация на тема Лидл

...
Становище на Lidl във връзка с публикация на тема Лидл
Коментари Харесай

Становище на Lidl във връзка с публикация

Становище на Lidl по отношение на обява на тематика " Лидл възнамерява да понижи доста предлагането на продуктите от скотски генезис “ :

" В началото на тази година Lidl обнови своята политика за рационално хранене. Като част от нея си поставихме за цел до 2025 година поредно да усилваме каузи на растителните източници на протеини в нашия подбор. Това включва както разширение на гамата ни от веган артикули под личната ни марка Vemondo, по този начин и по-голям избор от бобови растения и ядки.

Нашият блян обаче не е да ограничим предлагането на скотски артикули, а да мотивираме своите клиенти да разнообразяват менюто си по-често с храни на растителна основа, възползвайки се от другите възможности на рафтовете ни. Няма да спрем да развиваме нашата гама от скотски артикули.

Клиентите ни ще продължат да откриват богат подбор и от месни и млечни артикули, а с помощта на другите възможности, които предлагаме, и на транспарантното ни етикетиране даваме опция на потребителите да вземат осведомени и осъзнати решения за покупка ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР