Станка Златева се сдоби с нова титла - тя беше

...
Станка Златева се сдоби с нова титла - тя беше
Коментари Харесай

Станка Златева e „Любимата звезда на България”

Станка Златева се снабди с нова купа - тя беше за победител във VIP Brother 2013. Позитивна и доброжелателна по време на двата месеца престой в къщата, Станка не изневери на себе си и откакто излезе от нея.

„ За мен беше чест, че се срещнах с хора с толкоз огромни сърца! “, бяха първите думи на спечелилия във VIP Brother 2013.

„ Когато човек обича всички, както Станка, той може да направи всичко “, показа музикантът Любо Киров за шампионката.

Любо и Станка извършиха в дует ария по време на финалния лайв на шоуто, който мина като съвместен  концерт на съквартирантите с  известни артисти и музиканти. 

На втора и трета позиция феновете класираха моделът Мариан Кюрпанов и бизнес дамата Ваня Червенкова. Лияна напусна първа къщата по време на шоуто и като пети финалист бе изпратена на ръце от Мариан. Веднага след нея риалитито завърши и за Пламен Медаров, който се класира на четвърто място.

Любимата звезда на България - Станка Златева и останалите съквартиранти се събраха за финален път на сцената на VIP Brother 2013, с цел да ознаменуват блестящия край на „ Сезонът на тайните “, цялостен с незабравими страсти, доста изненади и непредвидени моменти.

Къщата сега е празна, само че това няма да продъклжи дълго, тъй като още довечера на 18 ноември в нея ще влязат новите съквартиранти, които ще бъдат част от изданието Big Brother All Stars. Кои ще бъдат те, следва да разберем.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР