Станка Марангозова, за която се твърди, че е жената, която

...
Станка Марангозова, за която се твърди, че е жената, която
Коментари Харесай

Аферите, в които бе замесена застреляната Станка Марангозова

Станка Марангозова, за която се твърди, че е дамата, която довечера беше открита убита в кола в столичния кв. „ Младост”, е била забъркана във финансови пирамиди и е завлякла доста предприемачи с пари.

През 2011 година тя бе арестувана при акция на ДАНС по следствие за измами и пране на пари. Марангозова бе пусната под домакински арест, а две години по-късно се барикадира в мезонет в столичния кв. "Витоша " и отхвърли да допусне частния правосъден реализатор, който трябваше да вкара в парцела новите притежатели.

Апартаментът бе продаден на обществен търг след неплатени две ипотеки.

Месец, откакто е изгонена от мезонета, Станка Марангозова се появява в телевизионно предаване и афишира, че е била излъгана от Иво, сина на някогашната обществена министърка Емилия Масларова.

Първи детайлности за убитата жена в столицата

Имената и на двамата се свързват с разнообразни покупко-продажби. Твърди се, че след договорка с Иво Масларов си е теглил патрона приятелят на водещата Диана Найденова - Борис Йорданов. Това е станало след продажба на апартамент на Йорданов.

Сред жертвите на Станка Марангозова е и известният предприемач Румен Николов – Пашата, който най-после се отхвърли да си търси парите. Освен него, тя е оплела в мрежите си и други видни представители на групировките като бургаския наркобос Митьо Очите, Маргините и други известни в България играчи.

Според следствието на ДАНС общата сума на вредите, нанесени от Станка, възлизали на към 28 милиона лв..

Извънредно! Убийство на жена по тъмна доба в София

Марангозова демонстрирала необятни знания във връзка с борсовите игри. Разправяла, че преди известно време работела като борсов сътрудник в огромна компания с интернационална активност, само че напуснала и решила да работи като солов състезател.

Явно, красноречието й било извънредно огромно, тъй като съумяла да омае някои от най-хитрите и безмилостни предприемачи у нас. Подмамени от обещанията й за огромни облаги и бърза облага, те и доверили крупни суми, които да пусне в послание.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР