Станка Ангелова от Златица от близо 4 десетилетия се е

...
Станка Ангелова от Златица от близо 4 десетилетия се е
Коментари Харесай

Врачката на политиците: Болезнена промяна и страдания на хората по целия свят през тази година

Станка Ангелова от Златица от близо 4 десетилетия се е наложила с дарбата си да предсказва значими събития и обрати в живота на хората. Търсели я за съвет и помощ и преди демократичните промени, и в този момент. Нямало политически водачи от някоя от партиите, които да не са ходили на персонални срещи при нея. Въпреки това Станка Ангелова предпочитала да не е в светлината на прожекторите. Освен с ясновидство тя се занимава и с повреждане на вълшебства, леене на патрон и восък.

Ключовата дума за 2024 година ще е смяна. Тя обаче ще бъде осъществена мъчително и с цената на доста жертви и премеждия за хората по целия свят. Ще има естествени бедствия с доста починали, всеобщи митинги и нов президент в Съединени американски щати. Това предвижда известната ясновидка и астролог. Тя прикани ръководещите, вместо да си губят времето с монументи, да се качат на служебните си коли и да ги подкарат по затънтените пътища, да обикалят градове и села, с цел да видят разрухата, която царува на всички места. Понякога си мисля, че в Народното събрание има проклинание, споделя ясновидката, която е разкрила дарбата си да вижда бъдещето и да оказва помощ на хората след захапване от отровна змия.

От лапите на гибелта я избавя прабаба ѝ, от която Ангелова е наследила част от своите умения.

„ Ще е много тежка година във всяко едно отношение. Ще има доста естествени бедствия. Дали от война или от трусове, или от наводнения, или от заболявания и вируси, доста хора ще пострадат. Очаква ни тежка и напрегната година. Това се отнася за целия свят “, разяснява Станка.

Тя счита, че ще има мъртвило във войната в Украйна сред лятото и есента. „ Украйна няма да изгуби напълно войната, само че ще остане без част от територията си. Зеленски обаче няма да остане президент. Путин ще остане президент, а Съединени американски щати ще са с нов държавен глава. Бъдещият владетел в Белия дом няма да е нито Байдън, нито Тръмп. Американците няма да се отдръпват от НАТО “, предвижда още феноменът от Златица.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР