Станислава Цалова избрала мъжа си заедно с майка си. Съпругът

...
Станислава Цалова избрала мъжа си заедно с майка си. Съпругът
Коментари Харесай

Станислава Цалова си избрала мъж с помощта на... майка си

Станислава Цалова избрала мъжа си дружно с майка си. Съпругът Йордан, с който синоптичката на bTV има две деца - Светослав и Антонина - е дал отговор на редица авансово заложени условия, съгласувани с бъдещата тъща Тони Ким. Разбира се, той не е знаел това, когато се срещнал с красивата Стаси в интернет. Едва след сватбата научил и за " кастинга ", и за това, че е водил сантиментален чат освен с прелестно момиче, а с хрумвания е взела участие и майка ѝ Тони Ким, която е щерка на японка и кореец, написа burgas24.bg.

" Преди да намерим Данчо, със Станислава написахме лист с качества на идеалния брачен партньор ", споделяла е Тони Ким при една от редките си взаимни изяви с щерка си и шурей си. Бащата на Стаси - Страхил, който е пенсионер и допреди години е работел в сервиз като хладилен механик, бил срещу това начинание. Само че Тони Ким била уверена във значимостта му. Все отново Стаси - красиво, мъдро, положително дете - в този миг нямала другар. Седала си у дома и на никое място не излизала. " А мен сърцето ме боли по какъв начин по този начин такова хубаво момиче да няма другар. Казвах ѝ: " Сашенка, излизай! ". " Не желая, отвръщала Стаси ", напомня си Тони Ким.

Да е софиянец било измежду значимите условия. Причината е желанието на майка и щерка да бъдат дружно по празници. Преди време, много преди да срещне Данчо, Стаси имала другар, който не бил софиянец. " Беше мъчно и на Стаси, и на нас ", казвала е Тони Ким. Празниците Стаси посрещала с приятеля си в различен град, надалеч от родителите си.

Стаси и Данчо се срещнали в интернет. Тогава той нямал визия, че си написа освен с доста хубаво и благо момиче, а и с нейната майка. Разбрал чак след сватбата, споделял е през смях той. Тони Ким се среща със зетя по противен мотив. Тогава Стаси трябвало да се оперира, твърди в. " Минаха години ". Съвсем не ѝ било до това дали ще я хареса, само че Данчо ѝ направил мощно усещане с това, че се отнесъл доста отговорно към ситуацията на Стаси.

Оттам нататък бариерите сред тъща и шурей паднали. Азиатката незабавно го приела. Чувствата били взаимни. Данчо предложил брак на синоптичката на виенско колело в Париж през 2010 година Тогава Станислава била във Франция, с цел да взе участие в третия сезон на надпреварата " Форт Бояр “.

Телевизионерката роди сина си Светослав през 2014 година и го кръсти на свекъра си. През 2016 година красивата синоптичка роди щерка си Антонина, която кръсти на майка си. Станислава Цалова е много любознателна. Учила е цели 10 години - след географията приключва японистика и метеорология.

Синоптичката на bTV приключва главното си обучение в съветското 32-ро СОУ, а междинното - в паралелка с проучване на японски език в 18-о СОУ. По това време била и частна ученичка във Втора британска гимназия. Стаси, която като дребна мечтаела да е ватманка, а след това — разносвачка на пици, като ученичка мислела да става водач. Скоро трансформирала мисленето си. Първо се заела да учи география, като в това време приключила и фотографски лицей.

Цалова продължава да е в тандем с майка си в бизнеса с бижута. Тони го стартира още преди щерка ѝ да се подреди до най-разпознаваемите лица на bTV. Съвсем любителски майката създавала красивите аксесоари, а Стаси, тогава още студентка, пособия с каквото може. Заниманията стават професионални, откакто Тони посещава бижутерски курсове. " Продължаваме да вършим бижута с мама, само че би трябвало да призная, че около децата времето, което мога да отделя за това, е малко. Мама е извънреден създател, гордея се с красивите творби, които сътворява. У дъщеричката ми Тото виждам, че има нещо от нея, и се надявам и тя да има това чувство за хубост, цветове и тази креативна смелост като баба си ", споделя Станислава Цалова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР