Станислава Армутлиева завършва актьорско майсторство във ВИТИЗ през 1993 г.,

...
Станислава Армутлиева завършва актьорско майсторство във ВИТИЗ през 1993 г.,
Коментари Харесай

Саня Армутлиева: Благодарение на децата смачках егото си, което е много хубав урок

Станислава Армутлиева приключва актьорско майсторство във ВИТИЗ през 1993 година, само че съвсем не е практикувала тази специалност. В началото на 90-те тя основава една от най-големите музикални компании в България и това е нейното занятие. В предаването „ 120 минути “ тя описа за детството си, за срещите със международни актьори, както и за уроците, които е научила от двете си дъщери Алма и Маргарита.

„ Детството ми мина през социализма. Играехме доста на улицата, в парка, непрекъснато бяхме на открито. Само хубави неща си припомням. На 7 започнах да изучавам национални танци в отбор „ Изворче “ и това се оказа по-важно от учебното заведение. Пътуванията ми дадоха доста. Научих се на дисциплинираност, да съм отборен състезател. Ритъмът е доста значим освен за тялото, само че и за живота, за мислите “ – показа Саня Армутлиева, която дефинира настоящето си житейско движение като приблизително.

Нейният татко е от Беломорска Тракия. Вероятно някой от дядовците е имал огромна крушова градина и тъй като армут на турски е круша, оттова и фамилното име Армутлиева.

Тя се среща със Стинг при първото му идване в България, само че „ същинската среща “ е по-късно в Бейрут, Ливан, където брачният партньор на Саня също провежда концерти.

„ Поиграхме на табла със Стинг и го бих. Много внимателен човек, един от най-любимите ми актьори и до през днешния ден! “ – признава Саня.

„ Талантът като че ли не е толкоз значим, когато се оглеждаш за хора, имащи капацитет да станат звезди. Търся повече човешките качества. Успяват тези, които могат да прескочат границата от лесното към сложното “ – разяснява Саня своята продуцентска активност.

Тя взима изявление от „ Металика “ още през 1996 година в Прага. Среща се с тях и при концерта им в Пловдив.

От своите дъщери Алма и Маргарита тя се е научила на самообладание, на любов, и да си смачка егото, „ което става незабелязано и е доста прекрасен урок “.

Саня Армутлиева мечтае фамилията да е повече време дружно, мечтае за здраве и някой ден да направи български реализатор сполучлив отвън страната ни.

Тя желае да сътвори изобретателен център за деца, тъй като, когато те са в допир с някое изкуство, стават други хора.

„ Стискам палци на Мария Бакалова тази нощ да вземе „ Златен глобус “... България за мен е най-любимият ми капан “ – показа Саня на финала на предаването „ 120 минути “.

Целия диалог

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР