Станислава Армутлиева, по-известна и като Саня, е български продуцент и

...
Станислава Армутлиева, по-известна и като Саня, е български продуцент и
Коментари Харесай

Саня Армутлиева направи куп признания пред БЛИЦ!

Станислава Армутлиева, по-известна и като Саня, е български продуцент и шеф на музикална компания „ Вирджиния Рекърдс “ от 1991 година. Станислава Армутлиева е и ръководител на Управителния съвет на Българската асоциация на музикалните продуценти.Завършила е актьорско майсторство във ВИТИЗ. Няма музикално обучение. Наскоро нейната щерка Алма направи огромен пробив на музикалната сцена. Наш кореспондент реши да си поговори със Саня и да разбере какви новости към нея има.

- Дъщеря ви Алма провокира нечуван триумф с появяването си на музикалната сцена. Предполагам това ви кара да се чувствате още по-горда майка?

- Честно казано Алма изненада всички ни. Винаги ми е предписание усещане особеното й отношение към музиката, страстта, която основава, когато свири на пиано, след това на китара, пеенето й, което леко влачи думите и е някак омайно, само че подобен триумф за начало не съм очаквала. Всъщност в музикалния бизнес ние най-често не чакаме, а се надяваме. Не мога да кажа, че чувството е горделивост, тъй като не съм наблюдаващ, а съм участник и основател на всичко, което й се случва. Нащрек съм и нямам време да се увличам от горделивост.

Четете на show.blitz.bg цялото изявление със Саня Армутлиева, където разкрива много пикантни неща от своята работа.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР