Станислав Владимиров – кметът на Перник, е ляв по убеждения

...
Станислав Владимиров – кметът на Перник, е ляв по убеждения
Коментари Харесай

Кметът на Перник със силни думи към прокурорското синче

Станислав Владимиров – кметът на Перник, е ляв по убеждения и по кръвна линия. През първия мандат е бил кмет от Българска социалистическа партия, а за сегашния получава поддръжката на ГЕРБ. Владимиров назовава себе си „ кметът на перничани ”.

„ Няма неприятно да има добра връзка сред политиците, това се вижда доста малко сега “, сподели той пред Нова телевизия.

За мощната поддръжка, коятое получил по време на кметските избори, Владимиров сподели, че това се дължи на обстоятелството, че не е скъсал връзката с хората и те го усещат.

Той разяснява и случая с прокурорския наследник Васил Михайлов, задържан за серия побои, нанесени над хора в града.

„ Върви следствието. Прокурорският наследник е доста значимо да осъзнае това момче, че подобен вид държание е път за на никое място. Има сбъркали, прегрешили хора на разнообразни равнища, на които институциите би трябвало да покажат, че бъркат. И би трябвало да се осъзнаят, че бъркат “, съобщи той.

Според него перничани към този момент не живеят в боязън. „ Ако това нещо изригне още веднъж, аз постоянно ще застана пред хората. Няма по какъв начин да понасям такова държание “, безапелационен беше Владимиров./блиц.бг

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР