Станислав вдига сватба след победата в Hell’s Kitchen. 2023 година

...
Станислав вдига сватба след победата в Hell’s Kitchen. 2023 година
Коментари Харесай

Станислав вдига сватба след победата в Hell’s Kitchen

Станислав подвига женитба след успеха в Hell’s Kitchen. 2023 година несъмнено ще бъде професионална и персонална година за сладкаря Станислав Иванов. След като, той се приготвя и за сватбата.

Станислав подвига женитба след успеха си в Hell’s Kitchen

Двамата с годеницата му Божидара към момента не са прецизирали точна дата, само че едно е ясно, че тази година ще свири Менделсон. „ Искаме сватбата да е край морето и планираме да е в края на лятото “, сподели Станислав, при посещение в предаването на Гала. Хубавата му жена също призна, че към момента не си е избрала рокля, само че скоро ще го направи. Красивия готвачът разкри, че обмисля да предложения за кум сътрудника си от Hell’s Kitchen Иван, с който е другар от началото на шоуто.

Двойката описа пред водещата на „ На кафе ” за първата си среща в благоевградска дискотека. Божидара изпратила своя другарка да показа усещанията си със Станислав, само че във въпросната вечер по този начин и не се познали. На идващия ден обаче тя го е намерила в обществените мрежи и оттова последвал дълъг диалог, който завършва с първата им среща.

Годежът им бил в Позитано, Италия, а обичаната му не знаела нищо за това. Докато се разхождали и катерили по живописни места, Станислав не спирал да упорства да си почиват, а в един миг помолили за обща фотография инцидентни минувачи и по този начин той извадил годежния пръстен от раницата си.

Божидара поддържа проекта на обичания си да отвори лично бутиково заведение. Шансовете са, че посредством някои от премиите на Hell’s Kitchen, това също ще се случи. Перничанина няма да изкуши годеницата си с фирмения си десерт, до момента в който тя се бори да остане във форма. „ Няма да бъда привлечена от неговите торти, тъй като ги виждам от самото начало “, приключи тя на церемония.

Оценете тази статия
Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР