Станислав Стоянов се закле като народен представител от ГЕРБ на

...
Станислав Стоянов се закле като народен представител от ГЕРБ на
Коментари Харесай

Пламен Нунев оглави Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред в НС

Станислав Стоянов се закле като депутат от ГЕРБ на мястото на подалия оставка Цветан Цветанов. Депутатът Пламен Нунев пък оглави Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред още веднъж на мястото на Цветанов, оповестява Българска национална телевизия.

``
реклама

На въпрос дали ръководителят на антикорупционната комисия би трябвало да се отдръпна поради абсурда с жилищата, Нунев съобщи, че не може да разяснява и добави, че от ГЕРБ имат морална отговорност и при всяка сходна обстановка вземат верните решения.

Пламен Нунев - народен представител от ГЕРБ: Приоритетите на комисията естествено кореспондират с целите на държавното управление - точно минимизиране на всевъзможни опасности и обезвреждане на заплахите във връзка с вътрешната сигурност. На второ място миграционната политика. На последващо място противодействието на проведената престъпност, тероризма. Неутрализиране най-много на ОПГ, които са свързани с телефонните измами. Противодействие на битовата и стандартната престъпност.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР