Станислав Сланев - Стенли, Любо Киров и Христо Мутафчиев се ...

Станислав Сланев - Стенли, Любо Киров и Христо Мутафчиев се

Стенли подготвя голям концерт за 40 години на сцена

Станислав Сланев - Стенли, Любо Киров и Христо Мутафчиев се събраха и направиха вдъхновяващата ария "Където няма време ".

"Това е нещо като саундтрак към документален филм, който ще излезе през 2022 година Той е отдаден на живота на възрастни артисти, които са си останали у дома и не могат да бъдат на сцената. Сценарият е на брачната половинка ми Людмила Стойнева и по този начин влязох още по-силно в настроението на песента ", показа Стенли в студиото на "България заран ".

Режисьор на песента е Илко Ганев, а текстът е на Любо Киров. Тримата реализатори се събират дружно за пръв път, макар че се познават от дълго време.

"С Любо се знаем от много години, работили сме дружно. С Христо се познаваме също от дълго време. И преди съм желал да протоколирам ария с него. Той има забавен тембър, който предизвика. Не са доста актьорите, които могат да пеят, Христо е един от тях ", посочи Стенли.

Видеото към песента "Където няма време " е снимано на Болата край Каварна, към Тутракан и в Античния спектакъл в Пловдив.

"Времето го преглеждам откъм духа, за него няма време. Без значение на какъв брой години си. Времето не би трябвало да стопира, всеки е изпитал хубави моменти и такива предстоят. Никога не стопира и желанието да се твори, идната година върша 40 година на сцена ",.

Стенли заяви още, че възнамерява огромен концерт на 13 октомври в зала 1 на НДК.

Източник: dnes.bg