Станислав, победителят от миналия сезон на Hell`s Kitchen, наскоро влезе

...
Станислав, победителят от миналия сезон на Hell`s Kitchen, наскоро влезе
Коментари Харесай

ЛЮБОВЕН СКАНДАЛ в Hell's Kitchen: Станислав ще остане без жена заради Изи

Станислав, спечелилият от предишния сезон на Hell`s Kitchen, неотдавна влезе в светлината на прожеторите освен поради кулинарните си умения, само че и поради персоналния си живот. Накоро той се ожени и стартира да води подкаст, в които му гостуват някогашни състезатели. Феновете не можаха да не виждат очевидната химия сред него и гост-звездата Изабел (Изи).

В епизода на подкаста, когато Изи беше на посетители, двамата готвачи споделиха няколко закачки, които накараха публиката да повдигне вежди. Докато Изи приготвяше вкусно ядене, той нежно върза косата й обратно, дребен жест, който изглеждаше по-интимен, в сравнение с нужен за обстановката. Зрителите не можеха да не се почувстват малко неловко от флирта, който се разигра пред очите им, изключително поради обстоятелството, че брачната половинка на Станислав е известна със своята ревнивост.

Ревността й не е нещо ново за медиите. Въпреки че двойката наподобява постоянна, случаят в подкаста сложи под въпрос връзката им.

Много почитатели спекулират дали напрежението сред Станислав и Изи е просто приятелско или има освен това. И двамата са млади, красиви и явно имат добра химия между тях. Влиянието на Изи в обществените медии също би могло да бъде фактор; нейните почитатели евентуално биха били разчувствани да видят връзка сред нея и известния победител в Hell`s Kitchen.

От друга страна, някои почитатели имат вяра, че всичко е част от шоуто. Като се има поради, че подкастът включва някогашни състезатели от Hell`s Kitchen, допустимо е продуцентският екип да се пробва да сътвори драма за повече гледания и полемики. Ако казусът е подобен, тогава дейностите на Станислав и Изи може да са просто актьорска игра, предопределена да притегли вниманието.

Само времето ще покаже дали те в действителност са освен това от другари или в случай че цялата обстановка е добре направена скица за привличане на аудитория. Междувременно почитателите ще продължат да гадаят и да разискват вероятната романтика сред тези двама готвачи.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР