Станислав Недков - Стъки инициира национален референдум с 3 точки.

...
Станислав Недков - Стъки инициира национален референдум с 3 точки.
Коментари Харесай

Стъки инициира референдум в три точки

Станислав Недков - Стъки инициира народен референдум с 3 точки.

1. Трябва ли да има 100% машинно гласоподаване?

" Данните от последните избори - в секциите с машини интензивността е 38%, а с хартия е към 50%. Имаме най-ниската изборна интензивност на прехода. 2 200 000 гласоподаваха с хартиена бюлетина на 04.04. Сега, 3 месеца по-късно, 600 000 от тях не отидоха да гласоподават, откакто в 45 Народно събрание бе въведено наложителното машинно гласоподаване.

Конституционният съд не изиска да ни чуе, би трябвало да ги задължим да го създадат посредством този Референдум.

Всички европейски страни, които направиха опит с машинно гласоподаване, скоро по-късно го анулираха, като в Германия даже беше неразрешено от Конституционен съд - заради неяснота на цялата процедура на гласоподаване ", разясняват от Консервативно - патриатичното придвижване, което бе основано от Стъки.

2. Да одобри ли България еврото?

" Според мнозина специалисти това ще докара до повишение на цените на артикули и услуги, само че не и на заплатите и пенсиите. Левът е едно от дребното български неща, които към момента не са ни лишили. Посегнаха на фамилията (дъгата), на децата (осиновяване), на хорото и традициите (чалгата на Слави). Съгласни ли сме да си дадем геройския " лев "? ", аргументират се от Консервативно - патриатичното придвижване.

3. Трябва ли да гласоподават българите в чужбина?

" Основен приотитет на КПД е битката с демографската рецесия. Трябва да създадем по този начин, че да приберем българите от чужбина, а не да им разкриваме секции, при които гаранцията за почтено отчитане на техния глас е съвсем нулева. Държавата да сътвори условия за стопански напредък, вложения и разкриване на нови работни места, с цел да прибере в родината тези българи, които са отишли краткотрайно или сезонно да работят в чужбина. За българите, които са се открили трайно там, гласуването е един добър мотив те да се приберат в родината, с цел да видят родственици и другари. ", декларират още от Консервативно - патриатичното придвижване.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР