Станислав Манолев категорично отрече, че е визирал цвета на кожата

...
Станислав Манолев категорично отрече, че е визирал цвета на кожата
Коментари Харесай

Манолев пред bTV: Юга ме е разбрал погрешно

Станислав Манолев изрично отхвърли, че е визирал цвета на кожата на Амос Юга при абсурда в снощния мач сред ЦСКА и " Пирин " Благоевград. В изявление пред bTV капитанът на " орлетата " съобщи, че е употребявал обидна дума на британски, само че тя не е на расистка основа.

" Това е на британски, в Лондон се употребява по улиците, само че не мога да го обясня пред камерата. Той ме е схванал неправилно. Днес си писах с момчето, обясних му цялата обстановка. Поиска да му се извиня обществено, само че аз няма по какъв начин да го направя, при изискване, че не съм споделил нищо такова. Не мога да си го разреша. Имам много цветнкожи другари, сега дори си подкрепям връзка с тях ", разяснява Манолев, който театралничи с фланелка " Не на расизма ".

Снимка: Lap.bg

Разправията нощес се развихри след аления картон на Манолев в края на първото полувреме. След дуела Амос Юга се оплака, че капитанът на " Пирин " го е нарекъл " маймуна ".

По случая тече следствие. Във вторник (24 август) Етичната комисия към БФС ще изиска чуване на двамата играчи, както и на съдиите и делегата. Крайното решение за съществуване на нарушение и съответното наказване ще вземе Дисциплинарната комисия.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР