Станислав Манолев използва социалните мрежи, за да се сбогува с

...
Станислав Манолев използва социалните мрежи, за да се сбогува с
Коментари Харесай

Станислав Манолев: Футболът ми даде всичко от живота

Станислав Манолев употребява обществените мрежи, с цел да се " сбогува " с футбола, защото довечера играчът на Пирин (Благоевград) ще изиграе последния мач в професионалната си кариера, излизайки с екипа на " орлетата " против Ботев (Враца).

Манолев разкрива, че се усеща благополучен и горделив от всичко реализирано в своята кариера и добавя, че футболът му е дал всичко от живота.

" Точно преди 20 години стартира моята приказка. Футболът ми даде всичко от живота, научи ме на доста неща. Искам да благодаря на всички, които бяха до мен и ме подкрепяха. Много съм благополучен и горделив от всичко реализирано в моята футболна кариера. Не беше елементарно, само че си заслужаваше всяка една страст, която изживях на футболните терени! Като всяка една приказка и моята има своя край - затварям една страница, с цел да отворя друга в живота си! ", написа Манолев.

По време на своята кариера Станислав Манолев игра за тимовете на Пирин (Благоевград), Литекс (Ловеч), ПСВ (Айндховен), Фулъм, Динамо (Москва), Кубан (Краснодар), ЦСКА и Лудогорец.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР