Станислав Костов даде интервю за Sportal.bg от лагера на столичния

...
Станислав Костов даде интервю за Sportal.bg от лагера на столичния
Коментари Харесай

Костов: Мисля само за Левски, дано зарадваме феновете с титла и купа

Станислав Костов даде изявление за Sportal.bg от лагера на столичния Левски в Австрия. Таранът на " сините " разкри дали е имало спор сред него и Петър Хубчев, а също по този начин съжалява ли, че не напусна 26-кратните първенци при оферта с 10 пъти по-висока заплата за него.

Как се работи с Петър Хубчев? Ти си работил с него в Берое, а в този момент към този момент и тук. При него дебютира и в националния тим.

- Работи се елементарно. Когато изпълняваш нещата, които ти споделя, се работи елементарно. Тренираме добре, готвим се доста крепко, всички упражняват на много високи обороти. Мисля, че Левски ще израства при господин Хубчев.
 Хубчев: Отдавна съм видял, че младите не са подготвени за огромен футбол
Хубчев: Отдавна съм видял, че младите не са подготвени за огромен футбол

" Ще подобрим тима със селекция "

Преди неговото публично назначение имаше клюки, че не е желал Костов и има някакъв спор сред вас двамата. Има ли нещо правилно?

- Не е имало спор сред мен и него. Това са медийни нелепости. Каквото е трябвало, господин Хубчев ми го е споделил. Всичко си зависи от мен. Никога не сме имали нещо сред нас.

Със сигурност пропускаш първия мач с Ружомберок, само че тук дойде една добра вест, че наказването ти е единствено за един мач и ще бъдеш разполагаем в София.

- Наказан съм в първия мач. Направих една нелепост при отпадането от Вадуц. Наказан съм за първата среща, само че се приготвям и в случай че във втория мач господин Хубчев реши да разчита на мен, съм подготвен на 100% да оказа помощ на тима, тъй като тези мачове са най-важните към този момент.
 Левски загуби от Тюркгюджю-Атаспор с 0:4 в контрола
Отбор от четвърта дивизия направи Левски за смях!

" Сините " изгубиха с 0:4 от Тюркгюджю-Атаспор

Ти изпрати най-хубавата година в кариерата ти, стана голмайстор на шампионата с 24 гола, дебютира в националния тим. В персонален проект се роди твоята щерка Александра. Какво очакваш от идващия сезон?

- Надявам се през идващия сезон да пораствам от ден на ден, да играя по-добре и да оказвам помощ на моите съотборници. Ако е допустимо да отбележа повече голове, само че най-важното е Левски да побеждава и да вървим напред. Време е да зарадваме хората с купа или купа.

Зимата имаше извънредно сериозен интерес към теб. Отказа няколко пъти предложения от Турция и Казахстан. Сега по какъв начин стоят нещата и мислиш ли за чужбина?

- Има интерес, доколкото знам. На този стадий съм футболист на Левски и съм благополучен. Винаги съм казвал, че се усещам доста добре в Левски. Мисля единствено за тима. Трансферният интервал е дълъг. Ако някой ми каже нещо, ще го мислим. Аз желая да кажа, че на 100% съм тук, мисля единствено за Левски. Искам да играя за Левски, на този стадион и пред тази велика аудитория.

Имало ли е миг, в който съжали, че не одобри офертата от турски клуб, който ти даваше близо 10 пъти по-висока заплата?

- Никога не съм съжалявал, че останах в Левски. Не ми се ходеше в този турски клуб. Не скърбя, тъй като останах в Левски, вкарах още голове и помогнах на тима да завоюва още мачове.

 Мапуку: Хубчев ще донесе трофей на Левски
Мапуку: Хубчев ще донесе трофей на Левски

" За мен е като татко "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР