Станислав Иванов може да се завърне в игра за Левски,

...
Станислав Иванов може да се завърне в игра за Левски,
Коментари Харесай

Сираков с ултиматум към Станислав Иванов: Подписваш за една година и ще играеш

Станислав Иванов може да се завърне в игра за Левски, в случай че удължи контракта си с клуба за още една година, научиха dsport и Дарик.

Засега 21-тодишният състезател е с контракт до лятото на 2021-а година и още от януари може да договаря с различен тим. Според информация на нашата медия притежателят на „ сините “ Наско Сираков е разговарял с футболиста и му е предложил изискване, при което Иванов да подпише за контракт за още година. В подмяна ще бъде оправдан и ще стартира още веднъж да играе за Левски. Младежкият национал не е играл за „ сините “ тъкмо от месец. На 3 октомври той за последно се появи на терена като запаса против Ботев Враца.

" Видях се с футболиста и му предложих изискването на клуба. Става въпрос за удължение на контракта. Към този миг Станислав Иванов мисли върху предлагането ми. Няма какво повече да ви кажа по тематиката “, съобщи Сираков.

Ако Станислав Иванов подпише нов контракт с Левски, той ще бъде до лятото на 2022 и няма да може да си тръгне без трансферна сума идното лято.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР