Станислав Иванов е победителят в 5-ти сезон на Hell`s Kitchen.

...
Станислав Иванов е победителят в 5-ти сезон на Hell`s Kitchen.
Коментари Харесай

Станислав грабна 100 хиляди от Кухнята на Ада

Станислав Иванов е спечелилият в 5-ти сезон на Hell`s Kitchen. С изкусно умеене, увереност и кулинарна изисканост, той преодоля всяко предизвикателство и нокаутира всички съперници по пътя към успеха. Станислав сграбчи и огромната премия от 100 000 лв..

Станислав е занаятчия на десертите, защото има сладкарски завод в Перник, където живее от години. Иначе е родом от Ямбол.

Въпреки че бизнесът му върви добре, той от дълго време желае да е прочут. Започва със обществената мрежа „ Тик-Ток “, където се прочува с готвене, когато е гол до кръста. Така притегля вниманието на дамите и набира почитатели.

Станислав е фитнес фанатик и има съвършено тяло. Това му оказва помощ да бъде харесван от множеството дами, което се вижда и в „ Хелс Китчън “. Младият готвач умее да подготвя освен сладки произведения, само че и всевъзможни други. 

Станислав Иванов и софиянката Виолета Стоянова извървяха дълъг път до финала. Сладкарят впечатли началник Ангелов със мощната си мотивация и предпочитание да се учи. Перничанинът жънеше победа след победа и се трансформира в натурален водач.

Опитната Виолета също се отличи като един от тихите водачи в кухнята. Сдържаната участничка от София представяше пред началник Ангелов едни от най-красивите презентации и най-вкусни ястия. В борбата за успеха Станислав и Виолета разчитаха и на титаните от сезон 5 – Цветомира, Васил, Кристиан, Асен, Клавдия, Мартин, Цанко, Мацоев, Наталия и Виктор.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР