Станислав Губеров има енергията да превърне Созопол в модерна и

...
Станислав Губеров има енергията да превърне Созопол в модерна и
Коментари Харесай

Мечтател със запретнати ръкави е кандидатът за кмет на ГЕРБ в Созопол

Станислав Губеров има силата да трансформира Созопол в съвременна и динамична община

Станислав Губеров е роден на 29 юли 1984 година в Бургас. Израснал е в Созопол, приключил междинното си обучение в Морското учебно заведение в Бургас. Възпитаник е на Софийски университет „ Св. Климент Охридски “, компетентност „ Социални действия “, с ръководство на човешки запаси и европроекти. Магистър е по спорт от Националната спортна академия. Има специализации и магистратури в региона на стопанското ръководство, развиване на регионите и агрокултурите. Има сполучлив бизнес в региона на търговията и услугите.
Семеен, с едно дете.

- Г-н Губеров, за какво решихте да се кандидатирате?

- Защото съм роден и израснал в Созопол. Обиколил съм света, различим съм на всички места в България, само че сърцето ми е в Созопол. Камъкът си тежи на мястото. Уверено мога да кажа, че съм сбъднал персоналните си фантазии. Искам да насоча насъбрания опит и контакти в полза на развиването на своята община. Време е да създадем нещо по-голямо, по-мащабно- за всички, за града, за цялата общинска селищна система. Аз не съм човек на празнодумието, а на действието. И не мога да заставам в профил безразличен, гледайки по какъв начин развиването на Созопол е спряло.

Имам силата, хъса, заряда, целия боеприпас от компетентност  и съм се въоръжил с най-силното оръжие - истината. Вярвам, че новите проблеми не могат да бъдат решени със остарелия метод на мислене. Искам да трансформира Созопол в съвременен град, в който ще бъде наслаждение да се живее. Някои ще кажат, че съм идеалист, само че в случай че съм подобен, то съм идеалист със запретнати ръкави. Аз желая същото, което желаят хората на Созопол. И разликата със сегашните ръководещи, е че имам вяра, че дружно можем да го реализираме. От хората желая единствено да вземат участие.

- Защо с ГЕРБ?

- Прагматичен човек съм и за мен е чест, че най-голямата политическа партия в България ГЕРБ ми е гласувала доверие. Чисто практично е доста значимо, кметът на Общината да има добра връзка с централната власт. Защото личните средства на Созопол са прекомерно нищожни, с цел да задоволят всички потребности на локалното население и би трябвало да разчитаме на страната.

-С какво ще ангажирате вниманието на хората от Созопол, с цел да ви изберат?

Ще намерим най-прекия път към решението на главните проблеми, които отлежават години наред като качеството на пътищата в обитаемоте места, в това число и в Созопол, има доста незавършени улици, тротоари и така нататък В последна сметка този град е на хората, които живеят в него. Насочваме напъните си и към развиване на информационните връзки - наложително би трябвало да се мисли за построяването на нова автогара, и то в периферията, а не в центъра града. Двата града - Черноморец и Созопол имат проблеми с паркирането и това е главен приоритет пред нас. Някои от отдалечените места- Крушевец, Зидарово, Вършило, Присад, Габър, Индже челник, изпитват големи усложнения и с транспортната връзка с общинския център.

Трябва да се вдигне и равнището на чистотата. Това са единствено част от проблемите, които се нуждаят от своето бързо решение. През последните четири години Созопол спря развиването си. Омръзна ни да слушаме оправдания. Приемам проблемите като предизвикателство и пристъпваме към деяние, дружно. Моята упоритост е Созопол да върви с един ход напред. Аз ви подсигурявам, че в случай че се организираме тези фантазии ще станат действителност.  

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР